Bejelentkezés / Regisztráció

Ügyeleti ügyfélfogadás

Tájékoztató

Az Tutijegy.hu jegyiroda tájékoztatója a jegyvásárlóknak

 

Hatályos: 2011. március 15-től

 

1. A Tutijegy.hu jegyiroda és működtetője az e-Europe Kulturális Projektiroda Kft. (a továbbiakban: Jegyértékesítő) számítógépes rendszerével különböző színházi, zenei, sport és egyéb eseményekre (a továbbiakban: Rendezvény) szóló Belépőjegyek megvásárlását biztosítja a Vásárlók számára.

2. A Belépőjegy megvásárlásán túlmenő szolgáltatás, vagyis a Rendezvény tényleges lebonyolítása tekintetében a Vásárló a Rendezvény szervezőjével (a továbbiakban: Rendezvényszervező) kerül jogviszonyba. A Tutijegy.hu jegyiroda jegyértékesítő, a Rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, tevékenysége és felelőssége kizárólag a Belépőjegyek értékesítésére korlátozódik. A Jegyértékesítő és a Rendezvényszervező által nyújtott szolgáltatások – és az értük való felelősség – tehát elkülönülnek. A Rendezvény a meghirdetettnek megfelelő lebonyolítása a Rendezvényszervező kötelezettsége. A Jegyértékesítő nem vállal semmilyen felelősséget a megvásárolt Belépőjeggyel látogatott Rendezvényen fellépő művészek, sportolók, más előadók szereplése, illetve előadás minősége, lebonyolítása, megvalósulása vagy elmaradása kapcsán.

3. A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegy elülső oldalán szerepelnek.

4. A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák a minden jegyre érvényes 200 Ft-os kezelési díjat, valamint a fizetendő áfát. Törzsvásárlók mentesülnek a kezelési díj megfizetése alól, a törzsvásárlói bejelentkezéssel a honlapon feltüntetett árak már csak az áfás jegyárat tartalmazzák.

5. Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a Belépőjegy a Belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült Belépőjegy pótlására nincs lehetőség.

6. Bizonyos Belépőjegyek csak bizonyos felhasználó kört jogosítanak fel a belépésre (gyermekjegy, nyugdíjas jegy, szakmai jegy stb.) A jogosultság meglétét a Jegyértékesítő nem vizsgálja. A Rendezvényszervező a biztonsági szolgálaton keresztül jogosult annak ellenőrzésére, hogy a Belépőjegy felmutatója jogosult-e a speciális belépőjegy használatára. A belépés mindaddig megtagadható, amíg a használat jogosultságát a belépőjegy felmutatója nem igazolja.

7. Bizonyos Belépőjegyek a Rendezvény területén belül is csak bizonyos területek látogatására jogosítanak fel.

8. A Belépőjegy fajtájától függően digitális és analóg biztonsági megoldásokat tartalmazhat, amely védi a Belépőjegyet a hamisítás ellen. Amennyiben a Jegyértékesítő, a Rendezvényszervező, vagy a Rendezvény helyszínén közreműködő biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a Belépőjegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, a Belépőjegy felmutatójától a Rendezvényre történő belépést megtagadhatják, illetve a Rendezvény területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történt kitiltás miatt Vásárló semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel a Jegyértékesítővel szemben.

9. A Rendezvényt mindenki csak a saját felelősségére látogathatja. Bár a Rendezvényszervező minden tőle elvárhatót megtesz a Rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, a Rendezvényszervező az esetlegesen felelőtlenül viselkedő látogatók miatt felelősséget nem vállal. Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a Rendezvény még érvényes Belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.

10. A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a Rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek; a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

11. A részvételi feltételeket, a Rendezvény illetve a Rendezvény helyszínéül szolgáló intézmény házirendjét, a biztonsági szolgálat és egyéb rendvédelmi szervek utasításait megszegő Látogatót a Rendezvényszervező a Rendezvény biztonságos lebonyolítása illetve a Rendezvényen tartózkodó

Látogatók zavartalan szórakozásának biztosítása érdekében eltávolíthatja. Az ilyen indokból történő kizárás esetén a Jegyértékesítő illetve a Rendezvényszervező kártérítésre nem kötelezhető.

12. A Rendezvényszervező általában fenntartja a jogot a fellépő művész személyében, a szereposztásban, illetve a Rendezvényben történt kisebb vagy indokolt változtatásra.

13. Szabadtéren megrendezett Rendezvény esetében a Rendezvényszervezőnek lehetősége van tartalék rendezvénynapot (esőnap) meghirdetni. Amennyiben az esőnap dátuma meghirdetésre került, a Rendezvényszervező bármikor dönthet úgy, hogy a Rendezvényt az esőnapon tartja meg. A Jegyértékesítő e döntésről a Vásárlókat a www.jegy.hu oldalon keresztül haladéktalanul tájékoztatja, amint a Rendezvényszervezőtől az erre vonatkozó információkat megkapja. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a Rendezvény esőnapon való megtartása miatt nem illeti meg elállási jog.

14. A Jegyértékesítő minden tőle elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy a Rendezvény esetleges meghiúsulása esetén a Vásárlót tájékoztassa és a jegyek visszaváltását elősegítse. Ugyanakkor a Vásárló tudomásul veszi, hogy a Rendezvény elmaradása esetén a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínét, határidejét a Rendezvényszervező dönti el és annak megvalósulásáért a Rendezvényszervező a felelős. A Jegyértékesítő haladéktalanul közzéteszi jegy.hu honlapján a jegy-visszaváltásra vonatkozó adatokat, amint azokat hivatalos formában megkapta a Rendezvényszervezőtől. A Jegyértékesítő a Rendezvényszervezőtől érkező, a Belépőjegyek visszaváltására vonatkozó megbízás hiányában a Belépőjegyek visszaváltására, a Belépőjegyek vételárának visszatérítésére nem kötelezhető. A visszaváltásra a Rendezvényszervező által megadott jogvesztő határidőn belül, az eredeti belépőjegy és a vásárlást igazoló bizonylat felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül, - amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értéken visszaváltani - sem a Rendezvényszervező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére. A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a Belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

15. Amennyiben a Vásárló a jegypénztárban nem belépőjegyet, hanem Belépőjegyre váltható vouchert kap, úgy Belépőjegyét a Rendezvény napján, a Rendezvény pénztárában veheti fel. Ha a Vásárló ettől eltérő időpontban szeretné jegyét átvenni, úgy azt a Rendezvény-helyszínnel egyeztetnie kell.

Jó szórakozást kíván Önnek a Tutijegy.hu jegyiroda!

Arizona - Tangó a mulatóban

Jegyek online is vásárolhatók itt!

20220516 TH arizona 

Egy vidéki lány felkerül Pestre, álmai városába és egy mulatóban kap állást.

Az ő szemén keresztül pillanthatunk be az 1930-as évek híres-hírhedt mulatójának kulisszái mögé. Az Arizonában, ahonnan sosem hiányzott a kultúra, a szórakozás, a pikantéria, egy tangó bemutatóra készülnek éppen.

Egy este, ahol a legizgalmasabb, legszenvedélyesebb táncot viszik színpadra élő zenei kísérettel!

És már benne is vagyunk… ez nem tánc, ez maga az élet... a vágy, a kín, a szerelem együttvéve!
A szenvedéllyel fűtött koreográfiákban a revütől a magyar népi kultúráig felvillanó motívumok gazdagítják a tangó ezer arcának bemutatását.

Koreográfia: Josip Bartulovic, Kulik Johanna, Kovács Zsolt
Videó és fotó háttér: Papp Gábor Zsigmond
Zene, zenei szerkesztés és hangszerelés: Lázár György
Rendezés: Kovács Zsolt
Produkciós vezető: Bartha Katalin

Előadók:
Tango Harmony Budapest zenekar

Táncolják:
Josip Bartulovic, Kulik Johanna, Benczur Máté, Harmat Glória, Harmat Izabel, Harmat Noémi, Kovács Enikő, Koller Nikolett, Nagy József, Szénási Zsolt

és a TangoZug Studió tánckara
Bakk Emese,Svéda Veronika, Szűcs Gáspár Kinga, Tóth Zsuzsanna, Pálfi Ágnes, Arina Zinovyeva, Nyulász György, Nagy Ernő, Papp Gábor Zsigmond, Apáti Mátyás

Jegyek 3500 és 4500 Ft-os árban kaphatók a helyszínen és az ismert jegyirodákban.
Online jegyek a jegy.hu oldalon, kedvezményes jegyek a Tutijegy jegyirodában kaphatók

(www.tutijegy.hu, [email protected], +36 20 318 63 89)

www.artsharmony.hu
www.tangoharmony.hu

A produkció az EMMI támogatásával jött létre.

emmi logo


2022 05 03 MilongaDelAngel

Élőzenés Milonga del Angel  - Tango Harmony koncert és Milonga!

2022. május 3. kedd

20 órától a DJ pultnál Varga Attila
21 órától a Tango Harmony Budapest koncertje
22 órától éjfélig ismét DJ Varga Attila
...vagy akár tovább is - a zárás nem kőbe vésett!

Belépő: 1500 Ft
Kedvezményes belépést biztosítunk diákok és 25 év alattiak számára - 1000 Ft.

Jegyek vásárolhatók a Tutijegy Jegyirodában, a helyszínen vagy elérhetőek online is a jegy.hu oldalon!

Természetesen az események lebonyolításánál mindig szem előtt tartjuk az aktuális járványügyi rendelkezéseket!

Helyszín: 
Art's Harmony Studio - 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. ((közvetlen utcai bejárat a Kis Salétrom utcával szemben.
Megközelítés: a 4-6-os villamos vagy az M4 metró Rákóczi téri megállójától pár percre gyalog.)

Az Art's Harmony Studio és a Milonga del Angel élőzenés milonga fenntartásához köszönettel fogadunk hozzájárulásokat.
Ez persze nem elvárás, mindenki saját belátására bízzuk a lehetőségeinek megfelelően.
Bankszámlaszámunk:
11712004 - 22464626 (Art's Harmony Társaság)

vagy PayPalon keresztül:
paypal.me/tangoharmony

Köszönjük!tutijegy


tutijegy


Kosár

 x 
A kosár üres

Feliratkozás hírlevélre

otp szep kartya elfogadohely

szep mkb2

kh szepkartya

 Edenred Logo depuis 2017