A Tutijegy Ajándékutalvánnyal élményeket ajándékozhat!

Ezzel a különleges utalvánnyal 3 000, 5 000, 10 000 Ft névértékben a megajándékozott személy jegyet rendelhet komoly- és könnyűzenei koncertekre, színházi előadásokra, sporteseményekre, a tutijegy.hu jegyiroda segítségével. Akár szerepel a jegyiroda ajánlatai között a program, akár nem, ha van még szabad hely, mi megszerezzük a jegyét.
Ajándék az ajándékozónak: az ajándékutalványok után eltörtöltük a kezelési kötlséget. Sőt, az esetleges maradékösszeg sem vész kárba, később felhasználható.
Valóságos ajándéközön!

Az Ajándék utalvány kifizetésének, megvásárlásának menete:
1. lépés: Eldönti, hogy önállóan letölthető utalványt vagy exkluzív kivitelezésű utalványt vásárol. Kiválasztja az Önnek megfelelő névértéket, ez lehet 3000, 5000 vagy 10.000 Ft-os.
2. lépés: A pénztár gombra kattint.
3. lépés: Beállíthatja a szállítási címet.
4. lépés: A szállítási módok közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
5. lépés: Amennyiben egyéni kívánsága van, feltüntetheti azt a Megjegyzések rovatban. Kérjük, itt közölje, ha az exkluzív formátumú ajándékutalványra személyre szóló ajánlást, köszönetet vagy egyéb szöveget kér.
6. lépés: A fizetési eljárás kezdetén beállíthat különböző számlázási és szállítási címet is.
7. lépés: Igény szerint kiválaszthatja a fizetési módot is.
8. lépés: A rendelés megerősítésekor részletesen ellenőrizheti az eddig megadott összes adatot.
9. lépés: Amennyiben mindent megfelelőnek talál és elfogadja, rövid időn belül minden megadott részletet tartalmazó e-mail-t kap a megrendeléséről. Amennyiben az utalvány rendeléséről e-mailben nem kap visszaigazolást, úgy rendelése sikertelen volt.
10. lépés: Az ajándékutalvány feldolgozásának/állapotának változásáról kaphat e-mail-t, vagy rendelését módosíthatja, esetleg törölheti is.
11. lépés: Amennyiben a rendelése sikeres volt és 5 %-os kedvezménnyel kifizette az ellenértéket, munkatársunktól kap egy utalványt e-mailben a személyre szóló kóddal, amit majd kinyomtathat. A kinyomtatott utalványt beválthatja az Ön által kiválasztott programokra szóló jegyekre.

Az általános formátumú utalványt Ön tölti le és nyomtatja ki saját kezűleg. A megtervezett formában igényelt ajándékutalványt az alábbi módokon veheti át:
1.) Az irodánkban személyesen átvéve (Budapesten, 2-14 nappal a program kezdete előtt)
2.) GLS csomagküldő szolgálattal (Kiszállítás az ország egész területén 2-3 nap alatt)

Az általunk forgalmazott utalványok ellenértékét, online/telefonos/személyes megrendelés után, de a letöltés illetve a kézhez vétel előtt – tehát előre – kell kiegyenlíteni. A megrendelt utalványok kifizetése történhet:
•    Hitelkártyával (a PayPal hivatalos felületén keresztül)
•    Átutalással (a tutijegy.hu oldalt működtető Art’s Harmony Bt. számlaszámára)
•    Készpénzzel, bankkártyával (személyesen a budapesti irodánkban.

Ha bármilyen kérdése, kérése, javaslata vagy esetleg problémája lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük értesítsen minket e-mailben, vagy központi telefonszámainkon, hogy mihamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot. [email protected]
06-1- 784 77 76, 0620-318-6389

A webáruházunkban vásárolt és kifizetett Ajándékutalványokat irodánkban (nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés után) bármikor át lehet venni.