Ön a megrendelésének leadásával az e-Europe Kft. vásárlója lesz. Kérjük, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

Az Eladó

e-Europe Kft. (1022 Fillér u. 91. 2. emelet 2.)
Adószám: 12949108-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-711510
Számlaszám: 10102086-49689400-01000009
Telefon, fax.: 06-1-216-3671, Mobil: 06-20-318-6389

Az iroda nyitva tartása
Ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján:
Hétfő – Péntek:        8.30 – 16.30
Szombat – vasárnap és ünnepnap: Zárva

Általános rendelkezések

Az e-Europe Kft. (továbbiakban Eladó) által működtetett tutijegy.hu internetes jegyforgalmazó- és értékesítő rendszer magyarországi kulturális intézmények által forgalomba hozott jegyeket, valamint saját termékeket kínál eladásra. Az Eladó által kínált jegyeket és termékeket a tutijegy.hu weboldalon magánszemély vagy cég (továbbiakban Vevő) által történő rendeléssel, valamint a kapcsolódó banki oldalakon a Vevő által történő internetes hitelkártyás fizetéssel a jelen üzletszabályzatban lefektetett feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a Vevő között. A Vevő a megrendelés elküldésekor, a részletes és az összes adatot tartalmazó oldalon az erre vonatkozó helyen elfogadja a szerződés feltételeit és az üzletszabályzat összes rendelkezését.

A szerződés tárgya
Az e-Europe Kft. által üzemeltetett internetes áruházban belépőjegek és kiadványok vásárlása lehetséges. A jegyek tulajdonságai, árkategóriái és egyéb jellemzői, valamint a vásárlás feltételei a jegyhez tartozó konkrét oldalakon olvashatók. Az webáruházban történő vásárlás, az Interneten keresztül a http://www.tutijegy.hu/ webcímen lehetséges. A telefonon, faxon, e-mailen és levélben leadott rendeléseket is módunkban áll teljesíteni.
Az internetes áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A szerződő felek azonosítása
Az Eladó kizárólag a www.tutijegy.hu oldalon keresztül kiválasztott, és a szintén ott szereplő vásárlási feltételek alapján, a kapcsolódó banki oldalakon, átutalással, vagy az Irodában készpénzzel vagy kártyával megvásárolt jegyekért felel.
A Vevő az Internetes vásárlását csak az adatlap pontos kitöltésével kezdheti meg. Amennyiben hamis vagy hibás adatok kerülnek rögzítésre és ebből később kár származik, minden felelősség a Vevőt terheli. Az Eladó a megrendelésben szereplő adatoknak megfelelően állítja ki a számlát és felel a megrendelés teljesítéséért. Amennyiben nyilvánvalóan hibás vagy hamis adatrögzítést fedez fel, az Eladó jogosult azt törölni, vagy az adatok hitelességét illető gyanú esetén jogosult a Vevő valódiságát ellenőrizni.

Vételár, fizetési feltételek

A tutijegy.hu oldalon feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák az általános forgalmi adót, valamint 200 Ft/db kezelési költséget, amit minden egyes jegy után felszámolunk.

A vételár kiegyenlítése a következő lehetőségekből a vásárló által választott formában történhet:

– Hitelkártyával rögtön a rendelésnél, vagy e-maile, telefonos egyeztetés után interneten keresztül,

– Banki átutalással a fent megadott számlaszámra,
– Készpénzzel vagy bankkártyával személyesen az Tutijegy irodában.

Magyarország területén bárhová mód van futárszolgálattal kézbesítést kérni, ennek díját a jegyrendeléssel egy időben, előre kell kifizetni.

Szállítási feltételek, határidők
A jegy kézhezvétele – a kézbesítő szolgáltatás igénybevétele esetén – a szállítás fajtájától függően, átlagosan 1-3 munkanap, a megrendelés kifizetését követő naptól kezdve. Az Eladó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelt jegyekre vonatkozó megrendelést nem tudja teljesíteni.

A jegyek cseréje
Ha a megrendelt jegy a szállítás során megsérült, akkor azt az Eladó díjmentesen kicseréli. Nem fogadható el reklamáció abban az esetben, ha pl. a jegyet már felhasználták vagy az érvényességi ideje már lejárt. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza és más jegyre nem cserélhetők (kivételt képez ez alól, ha a csere vagy visszavásárlás műsorváltozás miatt szükséges).

Adatvédelem
Az Eladó az on-line vásárlás folytán a birtokába került adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, harmadik személynek semmilyen formában nem adja azokat tovább.

Egyéb rendelkezések
A kulturális intézmények a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Amennyiben műsorváltozás lenne vagy az előadás elmaradna, a jegyek az intézmény pénztárában visszaválthatók vagy más jegyekre cserélhetők.
Jelen vásárlói szerződésben nem szabályozott kérdésekben a hatályos Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak.