A tutijegy.hu oldalán interneten keresztül rendelheti meg, és fizetheti ki jegyét az általunk kínált vagy az Ön által kért előadásokra, koncertekre és rendezvényekre.

A jegyrendelés három lépésből áll:

  1. Jegyigénylés
    A rendelési űrlap kitöltésével adatok kitöltésével és elküldésével bekerül adatbázisunkba. Ha megrendelni kívánt jegy kapható nálunk, akkor a megadott e-mail címre elküldjük az Ön által kért jegy pontos adatait. Kérjük jelezni a kívánt fizetési módot, a jegyigénylés visszaigazolásakor ennek megfelelően adjuk meg a fizetéshez szükséges információkat. Fizetni lehet: Átutalással, hitelkártyával, vagy az irodánkban készpénzben, bankkártyával és utalvánnyal. Minden egyes jegy után 10%, min. 500 Ft kezelési költséget számolunk fel!

Törzsvásárlói kedvezmény: fizetési módtól függően elengedjük a kezelési költséget, vagy egy részét
Törzsvásárlóink számára a kezelési költségek a következők:
készpénzes fizetés esetén 0 Ft
banki átutalásnál 0 Ft
bankkártyás fizetés esetén 5%
paypal fizetés esetén 5%
utalványos (edenred, egyéb) fizetésnél 5%.

Törzsvásárlói regisztráció:
http://www.tutijegy.hu/torzsvasarloi-tagsag-igenylese.html

  1. Megrendelés
    A megadott adatok alapján a konkrét megrendelés a fizetéssel történik.
    A fizetés történhet:

Hitelkártyával, átutalással vagy irodánkban készpénzben, bankkártyával és utalvánnyal.

A banki átutalással történő fizetéskor megadjuk Önnek a bankszámlánkra vonatkozó információkat és annak érdekében, hogy a kért rendezvényre biztosítani tudjuk Önnek az igényelt jegyeket, két munkanapon belül át kell erre a számlára utalnia megrendelésének teljes összegét.

A fizetés teljesítéséről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.

Hitelkártyás fizetés esetén a tutijegy.hu honlapján keresztül tud vásárolni és fizetéskor automatikusan a Paypal oldalára kerül Az oldalon már csak be kell lépnie a saját paypal oldalára (Have a PayPal account? Log in to your account to pay) vagy ha nem regisztrált tag, akkor a saját kártyájának az adatait kell megadnia (Dont have a paypal account? Pay with a debit or credit card). A fizetést azonnal lehet intézni. A fizetés teljesítéséről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.

A fizetéshez azokat a dombornyomott bankkártyákat használhatjuk, amelyeken megtalálható az alábbi csoportlogók valamelyike (pl. a EC Electronic, vagy a VISA Electron nem dombornyomott, így azokat nem tudjuk elfogadni!):

A jegyek átvétele helyszíntől függő.

A jelzett programoknál a helyszínre juttatjuk, vagy az előadás előtt adjuk át a helyszínen.

A banki fizetés után visszakapott értesítő nyomtatott formában egyben a jegyutalvány, melynek bemutatásával az előadás előtt átveheti jegyét.

Minden más esetben vagy az irodánkban tudják átvenni a jegyeket vagy választhatják a futárral történő kiszállítást is, melynek díja Magyarország egész területén 2500 Ft.